Sale
€391.84 €369.00
Ex Tax: €304.96
We fly 7 days a week!
Product Code: C150PL30

 Gratis parkeren op de luchthaven,

 Maximaal 1 persoon (max 90 kg) + de instructeur kunnen mee in onze Cessna 150 Aerobat,

 Over je eigen huis (afhankelijk van gekozen vliegtijd),

 Een foto of video maken? De instructeur neemt de besturing over!

 Officiële vliegles afgetekend in je logboek (nog geen logboek? Bestel er een mee!),

 Euro 100 korting op het starterspakket na deze proefles!!


Wat kun je verwachten van een proefles van vliegles.info / EFTC Eelde Airport Groningen:

 Parkeren

Je kunt natuurlijk bij ons gratis parkeren. Alhoewel je dient te parkeren op P1 of P2 bij de terminal van vliegveld Eelde, krijg je van ons een gratis uitrijkaart. Je hoeft dus bij vertrek niets te betalen bij de slagboom.


 Ontvangst

Je wordt bij ons ontvangen in onze eigen ruime vliegschool pal onder de verkeerstoren van vliegveld Eelde. We beginnen natuurlijk eerst met een lekker kopje koffie van versgemalen bonen of een ander drankje. We leggen dan  onder het genot van de koffie even in het kort het programma uit. Hoe dat er uit zal zien ligt natuurlijk een beetje aan voor welk soort proefles u heeft gekozen. Alleen, of bijvoorbeeld met passagiers die later ook zelf willen  sturen.


 De briefing

De Instructeur van wie u les zal krijgen geeft daarna de zogenaamde “briefing”. Hij zal in een ontspannen sfeer precies uitleggen wat u kunt verwachten van de les en ook de werking van de diverse besturingsorganen uitleggen. Tevens krijgt u nog enige theorie over waarom vliegtuigen vliegen en waar u op moet letten om het meest uit uw les te halen. Indien u met passagiers vliegt, kunnen deze daar gewoon bij aanwezig zijn, dit kost niets extra.


 Het vliegtuig

Dan wordt het tijd om bij het vliegtuig te gaan kijken! Het vliegtuig waarmee u vliegt staat over het algemeen pal bij ons voor de deur, midden tussen de Boeings, u hoeft dus niet verder dan een paar meter te lopen. De instructeur zal u een grondige uitleg over het hele vliegtuig geven en samen met u de inspectie doen. Indien instructeur en u de inspectie hebben gedaan en dit goed is bevonden mag u instappen.


 Het taxiën

De instructeur zal u voordoen hoe u moet taxiën (het op de grond manoeuvreren van het vliegtuig) waarna u dit direct zelf mag doen. U rolt over de taxibaan naar het wachtpunt van de startbaan vanwaar u zult vertrekken. Daar worden de zogenaamde “before take-off checks” gedaan. Indien dit ook allemaal naar behoren is bent u er klaar voor! Het avontuur kan beginnen!


 De vlucht

De instructeur roept de verkeerstoren op dat jullie klaar voor vertrek zijn. Hierna geeft de verkeerstoren toestemming om te vertrekken. U rolt de baan op en u geeft vol gas, de motor begint te brullen en het vliegtuig gaat steeds sneller totdat… En ineens vliegt u. Klimmen naar hoogte gaat snel en de instructeur zal de besproken vliegoefeningen voordoen waarna u ze zelf mag uitvoeren! Indien u foto’s van uw huis wil maken of iets anders wil doen, neemt de instructeur vanzelfsprekend de bediening van u over.


 De landing

Na de vlucht moet er natuurlijk worden geland. Omdat dit een secuur werkje is zal de instructeur deze voordoen. Het leren landen vergt enige tijd en zal in de volgende lessen worden behandeld. U taxiet zelf weer terug naar de vliegschool waarna de laatste checks worden gedaan alvorens het vliegtuig uit te zetten.


 Na de vlucht

Na de vlucht wordt uw logboek ingevuld (indien gewenst) en nog een nabespreking van de vlucht gedaan met tips waar u eventueel de volgende keer uw voordeel mee kan doen. Tevens wordt dan door de instructeur het luchtdoop certificaat aan u uitgereikt! U kunt na afloop eventueel nog een kop koffie in het gezellige restaurant drinken of iets lekkers eten. Indien u ervoor heeft gekozen om de vlucht op te laten nemen krijg u deze direct mee naar huis.


 

View details